A Momentum üzent Orbánnak: ne legyen gyáva a Fidesz, és hagyja, hogy népszavazás döntsön az olimpiáról

POLITIKA
2017 február 17., 12:57
comments 220

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke Orbán Viktornak és Tarlós Istvánnak is üzent, mikor leadták a mozgalom által az olimpiaellenes népszavazás érdekében összegyűjtött 266 ezer aláírást.

Fekete-Győr András és az aláírások (Fotó: Ágy Dániel)
photo_camera Fekete-Győr András és az aláírások (Fotó: Ács Dániel)

Az elnök arra kérte Orbánt és a Fideszt, hogy

ne legyenek gyávák, és ne lehetetlenítsék el a népszavazást, és most már ne is vonják vissza Budapest olimpiai pályázatát.

Fekete-Győr szerint innentől az a tisztességes a kormányzat részéről, ha hagyják, hogy népszavazás döntsön az olimpiáról, már csak azért is, mert több mint negyedmillió budapesti támogatta az ügyet az aláírásával.

link Forrás

Hajnal Miklós, a Momentum vezetőségi tagja azt mondta, hogy még a leadás előtt fél órával is a mozgalom irodájában számolták az aláírásokat, és még az utolsó pillanatokban is érkeztek be hozzájuk ívek.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.