2018-ban nem indul a választáson a fideszes, akinek valaki csak azért feltörte a Facebookját, hogy a nevében lekurvázhassa egész Romániát

politika
2017 február 20., 16:51

Rövidesen távozik Tiffán Zsolt a Fidesz szigetvári választókerületi elnöki posztjáról; a politikus a 2018-as országgyűlési választáson sem indul képviselőjelöltként

- írta hétfő délután megjelent cikkében Fidesz-közeli forrásokra hivatkozva a Pécsi Újság.hu.

A baranyai 4-es választókerület egyéni mandátumára pályázó lehetséges Fidesz-jelöltek egyike Nagy Csaba, a Baranya Megyei Önkormányzat közgyűlésének elnöke, Pécs korábbi alpolgármestere.

A lap több Fidesz-közeli forrásra hivatkozva azt írta: a megye három másik választókerületét illetően nincs személyi változás, azaz információik szerint a KDNP Mohácson Hargitai János országgyűlési képviselőt, Pécsen pedig Csizi Péter és Hoppál Péter képviselőket indítja 2018-ban is.

Tiffán korábban szinte csak Facebookos posztjai miatt került be a hírekbe, először hiénákhoz hasonlította azokat akik kritizálták Kövér Lászlót és Ákost a nőket bántó kijelentéseik miatt, majd kiakadt azon, hogy az MTVA közvetítette a 2016-os foci-Eb nyitómeccsét, a francia románt. Erről két posztot is írt, az egyikben Európa kurváinak nevezte a románokat, a franciákat pedig Európa zsúrpubijainak.

Tiffán később azzal védekezett, hogy feltörték a Facebookját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.