BKK-jegyhamisító gyárra csaptak le a rendőrök

közlekedés
2017 március 07., 07:08
comments 58

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitánysága büntetőeljárást indított P. István 57 éves budapesti lakos ellen hamis magánokirat felhasználásának kísérlete miatt.

A rendőrök tegnap 9:34-kor a Nyugati térnél arra figyeltek fel, hogy egy férfi egy kocsihoz lépett, majd rövid beszélgetést követően pénzt adott át a járműben ülőnek. Ekkor a rendőrök intézkedés alá vonták őket.

link Forrás

A rendőrök átvizsgálták a sofőr a ruháját, majd az autóját, ahol egy válltáskában és két pénztárcában összesen 3105 vonaljegyet és 12 BKK-bérletet találtak és foglaltak le.

A BKK elsődleges szakvéleménye alapján az összes lefoglalt vonaljegy és bérlet hamis vagy hamisított volt.

Az ügyben kezdeményezik P. István bíróság elé állítását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.