Az Opimus akkora bejelentést fog tenni, hogy felfüggesztették a részvényei kereskedését

gazdaság
2017 március 09., 08:35
comments 139

Reggeltől felfüggesztették az Opimus Group Nyrt. törzsrészvényeinek kereskedését a hétfői tőzsdenap-kereskedés végéig – olvasható a tőzsde honlapján közzétett határozatban.

Az indokolás szerint az Opimus az árfolyamot jelentősen befolyásoló tájékoztatást tervez közzétenni a következő napokban.

A befektetők érdekeinek védelme és a piac információkkal történő ellátása a részvények kereskedésének felfüggesztését indokolja – írták.

Az Opimusban nemrég hivatalosan is megjelenő Mészáros Lőrinc tőzsdei jelenlétének érdekes részleteiről itt és itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt