Az Opimus akkora bejelentést fog tenni, hogy felfüggesztették a részvényei kereskedését

gazdaság
2017 március 09., 08:35

Reggeltől felfüggesztették az Opimus Group Nyrt. törzsrészvényeinek kereskedését a hétfői tőzsdenap-kereskedés végéig – olvasható a tőzsde honlapján közzétett határozatban.

Az indokolás szerint az Opimus az árfolyamot jelentősen befolyásoló tájékoztatást tervez közzétenni a következő napokban.

A befektetők érdekeinek védelme és a piac információkkal történő ellátása a részvények kereskedésének felfüggesztését indokolja – írták.

Az Opimusban nemrég hivatalosan is megjelenő Mészáros Lőrinc tőzsdei jelenlétének érdekes részleteiről itt és itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.