Egy nap után lepukkant az új orosz metrókocsi

közlekedés
2017 március 21., 15:51
comments 270

Kedd délután a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójánál leszállították az utasokat a felújított orosz metróról, mivel a rendszer ajtóhibát jelzett. Az Index szerint az ajtó becsukódott, de a visszajelentéssel probléma volt. A szerelvény üresen visszagurult a telephelyre, kedden már ki se megy többet.

Az M3-as vonalon közlekedő első felújított metrószerelvény indulás előtt Budapesten, a Kőbánya-Kispest megállóban 2017. március 20-án.
photo_camera Az M3-as vonalon közlekedõ elsõ felújított metrókocsi indulás elõtt a Kõbánya-Kispest megállóban - Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Pedig a felújítottnak mondott, új, orosz kocsit csak egy nappal korábban állították pályára. TBG kolégánk ki is próbálta, szerinte az ajtók finomodtak a korábbi, brutálisan záródókhoz képest. Ezek szerint mégsem volt tökéletes. 

A Közlekedő Tömeg blog szerint hétfőn folyamatosan szorultak be az emberek az ajtószárnyak közé, mivel az ajtók záródására figyelmeztető hangjelzés csak záródás közben szólal meg.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.