Az Orbán által üldözött Transparency korrupcióellenes kurzusára járt Orbán Gáspár

2017 április 11., kedd 6:23
272

Újabb vicces, de jellemző apróság derült ki arról, hogy amit a Fidesz vezetői a nyilvánosság előtt üldöznek, azt a színfalak mögött prímán elfogadják családi használatra. Korábban megírtuk, hogy mind Orbán Viktor miniszterelnök, mind Áder János köztársasági elnök legidősebb lánya olyan felsőoktatási intéznénybe jár külföldön, amelyik pontosan olyan konstrukcióban működő egyetem, mint a CEU, és éppen az a vonzerejük, amit Orbán csalásnak nevezett a CEU-ról nyilatkozva.

Most több olvasónk küldte el nekünk a Bibó Szakkolégium weboldalának egyik linkjét, ami a szakollégisták szakmai tevékenységét mutatja be. A joghallgató Orbán Gáspárnál többek között ez szerepel:

Főbb kurzusok, amit elvégeztél: Alkotmányjogi érveléstechnika, Korrupcióellenes kurzus – Transparency International

Ez azért ironikus, mert a Transparency International nevű korrupcióellenes szervezet a kormány által megfélemlíteni és ellehetetleníteni kívánt civil szervezetek egyike, amit azért akarnak kicsinálni, mert Soros György is támogatja. A civil szervezetek putyini mintájú diktatorikus kicsinálásáról most fognak törvényt elfogadni, az ügyben szerdán délután lesz népesnek ígérkező tüntetés a Hősök terén.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt