Fellőtték a Putyin-fejet a Képviselői Irodaházra

2017 április 21., péntek 19:35
260
Vlagyimir Putyin orosz elnököt ábrázoló fényfestés látható az Országgyűlés Irodaházának falán a Lehet Más a Politika „Az LMP fényfestéssel tiltakozik a putyini elnyomás ellen” címmel tartott sajtótájékoztatója közben (Fotó: Marjai János / MTI) Fotó: Marjai János

Szél Bernadett LMP-s társelnök és frakcióvezető elmondta, hogy az akcióval azt akarják elérni, hogy legyen népszavazás Paks 2-ről. Említette, hogy „ma reggel a kormány ismét megüzente, szerintük erre nincsen szükség, nincs lehetőség, és egyáltalán semmi akaratuk nincsen arra, hogy elmondjuk a véleményünket a saját jövőnkről”.

Ungár Péter arról beszélt, hogy már Paks 2 kapott minisztert, miközben az egészségügynek nincsen, így eljött az idő, hogy megkérdezzék erről az embereket.

Szél Bernadett, az LMP társelnök-frakcióvezetője és Ungár Péter, a párt országos elnökségi tagja nyilatkozik az Országgyűlés Irodaháza előtt (Fotó: Marjai János / MTI) Fotó: Marjai János

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt