Fellőtték a Putyin-fejet a Képviselői Irodaházra

POLITIKA
2017 április 21., 19:35
Vlagyimir Putyin orosz elnököt ábrázoló fényfestés látható az Országgyűlés Irodaházának falán a Lehet Más a Politika „Az LMP fényfestéssel tiltakozik a putyini elnyomás ellen” címmel tartott sajtótájékoztatója közben (Fotó: Marjai János / MTI)
photo_camera Vlagyimir Putyin orosz elnököt ábrázoló fényfestés látható az Országgyűlés Irodaházának falán a Lehet Más a Politika „Az LMP fényfestéssel tiltakozik a putyini elnyomás ellen” címmel tartott sajtótájékoztatója közben (Fotó: Marjai János / MTI)

Szél Bernadett LMP-s társelnök és frakcióvezető elmondta, hogy az akcióval azt akarják elérni, hogy legyen népszavazás Paks 2-ről. Említette, hogy „ma reggel a kormány ismét megüzente, szerintük erre nincsen szükség, nincs lehetőség, és egyáltalán semmi akaratuk nincsen arra, hogy elmondjuk a véleményünket a saját jövőnkről”.

Ungár Péter arról beszélt, hogy már Paks 2 kapott minisztert, miközben az egészségügynek nincsen, így eljött az idő, hogy megkérdezzék erről az embereket.

Szél Bernadett, az LMP társelnök-frakcióvezetője és Ungár Péter, a párt országos elnökségi tagja nyilatkozik az Országgyűlés Irodaháza előtt (Fotó: Marjai János / MTI)
photo_camera Szél Bernadett, az LMP társelnök-frakcióvezetője és Ungár Péter, a párt országos elnökségi tagja nyilatkozik az Országgyűlés Irodaháza előtt (Fotó: Marjai János / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.