Valaki „bajszos szar” felirattal várja a Trefortba látogató államfőt

POLITIKA
2017 április 24., 21:18

Olvasónk fotói alapján a budapesti ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium előtti járdára és az úttestre is felírták ikonikus szókapcsolatát. Ezzel vélhetően nem köszönteni akarják a Trefortban órát tartó Áder János köztársasági elnököt, hanem tiltakoznak ellene, minthogy esküjével ellentétben aláírta a Fidesz CEU-ellenes törvényét.

A trefortos diákok korábban aláírásgyűjtésbe kezdtek Áder látogatása ellen, illetve a Trefort tanárai és öregdiákok is kiálltak a CEU-törvény ellen.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.