Miután a Mezőkövesd 5-öt kapott a Pakstól, Tállai bement az öltözőbe, és mindenkit kiosztott

2017 május 10., szerda 5:30
177

A Mezőkövesd nincs jó formában az nb1-ben. Az előző edző, Pintér Attila távozásakor még az ötödik helyen állt a csapat, most meg a kiesés ellen küzd. A Nemzeti Sportnak Tomiszlav Szivics, a Pintért követő edző nyilatkozott. Az interjúban vissza-visszatér a Paks elleni meccs rémképe, amin a Mezőkövesd öt gólt kapott. Ezek után döntött úgy a klub vezetése, hogy menesztik Szivicset.

Az edző el is mondja, mi történt a paksi ötös után:

„Bejött az öltözőbe az elnök úr, és alaposan kiosztott mindenkit. Hozzáteszem, teljes joggal. Nem udvariasságból mondom, nekem nincs rá szükségem, de Tállai András jó ember, megérdemelné, hogy az ősztől is első osztályban szereplő csapat vezetője legyen. Érthetően elszakadt nála a cérna a paksi vereség után, de magamra vállaltam a felelősséget, és azt mondtam, csináljuk tovább a dolgunkat, és igenis kiharcoljuk a bennmaradást.”

Tállai András nem először üvöltözik a csapata öltözőjében. Egy korábbi nagy kiabálását ki is kérte magának a Mezőkövesd egyik játékosa, Kunsági Roland is. Ő emiatt később kénytelen volt elhagyni a csapatot. (Nemzeti Sport)