CNN: A Fehér Ház ügyvédei már tanulmányozzák az impeachment-eljárást

2017 május 20., szombat 11:42
319

Donald Trump egyre nagyobb slamasztikába kerül: folyamatosan közelít hozzá a nyomozás, ami a stábja és orosz hivatalnokok közötti kapcsolatokat, és az elnökválasztás orosz befolyásolását kutatja. Épp pénteken került a nyomozás fókuszába az elnök veje, Jared Kushner, aki Trump talán legközelebbi tanácsadója is. Szintén pénteken kiderült az is, hogy Trump elmondta az őt meglátogató orosz diplomatáknak, hogy tényleg az ellene folyó vizsgálat miatt rúgta ki James Comey-t, az FBI igazgatóját.

Az események olyannyira felgyorsultak, hogy a CNN-nek már azt mondták a Fehér Házban dolgozó forrásaik, hogy Trump ügyvédei már elkezdték tanulmányozni az impeachment-eljárást, hogy ha a közeljövőben esetleg vádat emelnek az elnök ellen, az ne érje felkészületlenül a stábot.

A Fehér Ház hivatalosan tagadta a CNN értesüléseit.

Közben a Daily Beast arról ír, hogy már a Fehér Házban dolgozó stáb és az elnök régi tanácsadói között is egyre többen vannak azok, akik kifejezetten Trump hülyeségét okolják a történtek miatt. Az elnök egyik korábbi munkatársa például azt mondta a lapnak, hogy

Trump egyre inkább úgy viselkedik, mint aki teljesen idióta.

(CNN, Daily Beast)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt