Az utolsó ítélet és a hét főbűn 8 in 1: végeláthatatlan borzalmak és mérhetetlen szenvedés

elmebaj
2017 május 30., 04:44

„Rendezni végre közös dolgainkat
– ahogy a csillag megy az égen –
jó mulatság, férfimunka volt,
mit megkövetel Tahaza.”

Lapzártakor nem hogy alábbhagyni nem látszik az az emberiság történelmében példa nélkül álló, malíciózusságában, penetralitásában és inkumbenciájában párját ritkító termonukleáris támadássorozat, amelyet a nemzetközi liberálobskúrista erők indítottak a Soros-Simicska (SS) trió vezényletével a magyar nemzetállami struktúra megdöntésének aláásásása ellen, a lehető legszélesebb körű genocídium, turbóholokauszt, gyermekkannibalizmus és vérfürdőcunami céljával, de éppenhogy fokozódik. Rendkívüli mértékben. Gyorsuló ütemben. A gyorsulás üteme maga is olyan kegyetlen, hogy attól jó érzésű, tisztességes embert egyetlen perc alatt kitöri a frász, haját tépi, összetekert Magyar Időkkel a saját fejét csapdossa, miközben egyidejűleg azt a falba veri, és közben artikulálatlanul üvöltözik.

Hieronymus Bosch: Az utolsó ítélet (részlet)
photo_camera Hieronymus Bosch: Az utolsó ítélet (részlet) Fotó: Wikipedia/statenvertaling.net

A fenti többszörösen és visszafelé is igaz tényállítás jelentőségét fölöttébb jelzi, hogy maga Orbán Viktor miniszterelnök, a részben általa finanszírozott szlovén hírtelevízióban adott hangot neki. A miniszterelnök arra is rámutogatott amott, hogy a támadások mindenre elszántságára mi sem jellemzőbb, minthogy példátlanul hevesek, ennek ellenére már nem először, sőt, számtalanadszor fordulnak elő, és eddig mindannyiszor képesek voltak fokozódni is, pedig intenzitásuk már-már mindannyiszor fokozhatatlan. Az itt kavargó rosszindulatok, aljasságok, alávalóságok, gusztustalan féregségek mértéke csaknem leírhatatlan, csakis és szinte kizárólag korunk Hieronymus Boscha, a később gyújtógyertyagyárba torkolló németalföldi mester mai utóda, Orbán Viktor képes megfösteni permanens verbális triptichon formájában újra és újra ismétlődően.

Pieter Bruegel: A halál diadala
photo_camera Pieter Bruegel: A halál diadala Fotó: Wikipedia

Az újkori pokolfajzatok célja pedig nem más, tudhatjuk a miniszterelnöktől és személyes környezetétől, hogy a magyarságot valamilyen úton-módon megfosszák az identitásától. Az egyelőre nem vagy csak részben világos, hogy az identitást milyen módon nyerik ki a magyarokból. Talán – és ez egy nagy TALÁN – valószínű, hogy valamilyen cső segítségével, valahogy úgy, ahogy az ufók kiszívták Pataky Attila agyát. Viszont még azt sem tudjuk, hogy mi a szándékuk az így megszerzett értékes magyar identitással: azon-e kívánják megsütni a magyar gyerekek zsenge húsát vagy ilyesmi? Vagy konzerviparilag exportálják kevésbé szerencsés identitású (például: néger) országokba profitéhesen?

Ennél talán valószínűbb, hogy az identitás helyére próbálnak beültetni valami mást, valami kártékony és gonosz dolgot, buziságot, például, hogy messzire ne menjek. Ilyenformán a végső cél az obligát káoszteremtés mellett a magyarság egyedülállóan értékes lebensraumjának megszerzése, különös tekintettek a Túró Rudira, az Erős Pistára, a komplettált egészséges ételekre-élelmiszerekre és a hármas metró egyedülálló szerelvényeire.

Ha hajlamos a követésre, kövesse be a szerzőt izomból, aztán vessen magára!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.