Dadog és hazudik a felújított orosz metró

Budapest
2017 június 21., 13:24
comments 243

Egy percig sem volt kérdés, hogy minden forintot megért a régi orosz metrókocsik felújítása annyi pénzért, hogy abból már akár új szerelvényeket is tudott volna venni a város. Erre szolgáltatott most újabb bizonyítékot az Index egyik olvasója, aki felvette, ahogy az egyik felújított metrókocsi remixeli az utastájékoztatást.

Egy másik videón az látszik, ahogy az egyik szerelvény nem nyit ajtót a megállóban, majd közli, hogy nem szállít utasokat. Ez viszont azért furcsa, mert a szerelvényben bizony vannak utasok. Tehát hazudni már jól tudnak a felújított metrókocsik.

(via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.