Dadog és hazudik a felújított orosz metró

Egy percig sem volt kérdés, hogy minden forintot megért a régi orosz metrókocsik felújítása annyi pénzért, hogy abból már akár új szerelvényeket is tudott volna venni a város. Erre szolgáltatott most újabb bizonyítékot az Index egyik olvasója, aki felvette, ahogy az egyik felújított metrókocsi remixeli az utastájékoztatást.

Egy másik videón az látszik, ahogy az egyik szerelvény nem nyit ajtót a megállóban, majd közli, hogy nem szállít utasokat. Ez viszont azért furcsa, mert a szerelvényben bizony vannak utasok. Tehát hazudni már jól tudnak a felújított metrókocsik.

(via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.