A Rolling Stones helyett Emeli Sandé nyitja meg a vizes vb-t

sport
2017 június 28., 09:38

Korábban az Index azt írta, hogy a kormány Kósa Lajos kedvenc együttesét, a Rolling Stones-t szerette volna meghívni a júliusban kezdődő vizes vb nyitórendezvényére. Ehhez képest most azt közölték, hogy

Emeli Sandé, Eötvös Péter, Herczku Ágnes, Bogányi Gergely, valamint további 510 művész működik közre a budapesti FINA vizes világbajnokság július 14-i nyitórendezvényén.

A nagyszabású nyitóünnepséghez a Dunán, a Lánchíd pesti hídfőjénél építenek színpadot - mondta el a rendezvény szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Szántó Éva, a Bp2017 Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Káel Csaba, a nyitó- és záróesemények főrendezője, a Müpa vezérigazgatója hozzátette: grandiózus nyitóünnepségre készülnek, amelyben a zene, a tánc, az akrobatika, a divat és az újcirkusz is helyet kap.

A vb balatonfüredi nyitórendezvényét július 15-én, a záróünnepséget pedig július 30-án, a Papp László Budapest Sportarénában tartják. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.