Elmozdult a Rákóczi-híd támfala, meg kellett támasztani

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az ATV Híradója szerint a szakemberek néhány napja vették észre, hogy a Rákóczi-híd pesti hídfőjénél elmozdult a támfal. A betonelemek körülbelül 5-6 méteres szakaszon váltak el a töltéstől, de közútkezelő szerint nem lett veszélyes az építmény.

A betonelemek néhol több mint 10 centiméternyire is kitértek egymástól.

A szakemberek megtámasztották a falat, így nincs veszély. Az ATV-nek a Műszaki Egyetem docense, Dalmy Dénes is nyilatkozott, azt mondta, ez a hátránya az olcsóbb technológiának, de a híd ettől még biztonságos.

A több mint 20 éves híddal nem először történik ilyesmi, ráadásul a földmozgásokat tovább gyorsítja a területen az, hogy a hídon már villamos is közlekedik. (via hvg.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.