A Trump által arcfelvarrással vádolt újságírónő vendégének leolvadt az agya, akkora hévvel kezdte gyalázni az elnököt

2017 június 30., péntek 16:09
193

Ízléstelen disznó, fizikailag is rossz ránézni erre az undorító emberre

– robbant ki az MSNBC-n futó Morning Joe nevű reggeli beszélgetős műsor vendégéből, Danny Deutsch-ból. 2:39-től érdemes nézni a 10/10-es hiszti-őrjöngést:

Az egészen bizarr kerettörténetről tegnap írtunk. Az történt, hogy a népszerű, Trumppal igen kritikus reggeli politikai műsor, a Morning Joe egyik műsorvezetőjébe, Mika Brzezinskibe brutálisan szexista stílusban gyalogolt bele Donald Trump, egészen pontosan azt állította hivatalos kommunikációs csatornáján, Twitteren, hogy

  • őrült
  • alacsony az IQ-ja
  • legutóbbi szilveszterkor Mar-a-Lagoban [az elnök egyik klubjában] csúnyán vérzett az arca, miután felvarrták, ezért visszautasította, hogy csatlakozzon társaságához.

Erre az agyrohamra válaszul egy csomóan elhatárolódtak az elnöktől, sokan a saját pártjából is (bár az annyira nem sokan, mint a grab them by the pussy eset után).

Mika Brzezinski és a másik műsorvezető, a korábbi republikánus képviselő Joe Scarborough – ők ketten egyébként év eleje óta nyíltan járnak – közös véleménycikkben írtak arról a Washington Postban, hogy ők ugyan jól vannak, de aggódnak, hogy Trump nincs jól: az elnök nincs olyan mentális képességek birtokában, amelyekre szüksége lenne, hogy be tudja tölteni az elnöki hivatalt. Aztán elmondták ugyanezt a műsorukban is:

Érdekes egyébként, hogy korábban ennyire nem volt feszült a viszonya a valóságsó-szereplő üzletemberből lett elnöknek a celeb-műsorvezetőkkel. Amikor Trump még elnökjelölt volt, kiszivárgott egy interjú előtti felvétel, ahol egészen szervilis módon próbálnak Donald bizalmába férkőzni. Később már ellenségesebb lett a viszonyuk.

Trump persze nem hagyhatta szó nélkül az eseményeket. Legújabb tweetjében a véleménycikk egyik állítását támadta meg (Scarborough és Brzezinski azt állították, hogy Trump emberei megkeresték őket, hogy ha nem könyörgik ki az elnöknél, hogy ne hagyjon megjelenni egy róluk szóló negatív cikket a National Enquirer-en, akkor ez meg fog jelenni, ők viszont nem törődtek ezzel – Trump szerint ez nem igaz, igenis megkeresték).

Scarborough percekkel később válaszolt, azt állítja, az elnök hazudik (nahát!):

Fontos dolgok!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt