Kétéves gyereke előtt vágtak pofon egy anyukát a Közvágóhídnál

Ildikó a múlt pénteken vitte épp haza a két éves lányát a bölcsődéből, mikor a Közvágóhídnál, a Soroksári úti kereszteződésben a pirosnál egy nagydarab férfi kiszállt az autójából, odament hozzá, és pofon vágta.

„Éppen a bölcsiből tartottunk hazafelé, amikor kora délután egy őrült autós megpróbált leszorítani minket. Többször rám húzta a kormányt, majdnem összementünk. Nem is értettem, mit akart, hiszen nem tudott volna bejönni elém. Dudáltam neki, és amikor mellém került, figyelmeztettem, hogy egy kisbaba is van a hátsó ülésen” - mesélte Ildikó a Borsnak, akit ezután ütött meg a férfi a pirosnál, miközben azt kiabálta:

„Mit magyarázol, te hülye kurva?!”

A nő azonnal kiszállt, és hívta a rendőröket, mire a férfi hosszú ideig telefonált, majd közölte, hogy úgysem találják meg, és elhajtott. Ildikó szerint a rendőrök végül ki sem jöttek, mondván, hogy nem tudnak mit tenni. 

„Azt mondták, a kamerák nem működnek, egy látlelettel tegyek feljelentést, ha akarok. Egy szemtanú volt, de sajnos ő sem volt hajlandó kiállni mellettem.”

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.