Kétéves gyereke előtt vágtak pofon egy anyukát a Közvágóhídnál

bűnügy
2017 július 04., 04:43
comments 627

Ildikó a múlt pénteken vitte épp haza a két éves lányát a bölcsődéből, mikor a Közvágóhídnál, a Soroksári úti kereszteződésben a pirosnál egy nagydarab férfi kiszállt az autójából, odament hozzá, és pofon vágta.

„Éppen a bölcsiből tartottunk hazafelé, amikor kora délután egy őrült autós megpróbált leszorítani minket. Többször rám húzta a kormányt, majdnem összementünk. Nem is értettem, mit akart, hiszen nem tudott volna bejönni elém. Dudáltam neki, és amikor mellém került, figyelmeztettem, hogy egy kisbaba is van a hátsó ülésen” - mesélte Ildikó a Borsnak, akit ezután ütött meg a férfi a pirosnál, miközben azt kiabálta:

„Mit magyarázol, te hülye kurva?!”

A nő azonnal kiszállt, és hívta a rendőröket, mire a férfi hosszú ideig telefonált, majd közölte, hogy úgysem találják meg, és elhajtott. Ildikó szerint a rendőrök végül ki sem jöttek, mondván, hogy nem tudnak mit tenni. 

„Azt mondták, a kamerák nem működnek, egy látlelettel tegyek feljelentést, ha akarok. Egy szemtanú volt, de sajnos ő sem volt hajlandó kiállni mellettem.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.