A jó szándékú hackert feljelentő T-Systems két hete még a hackerek ellen védtelen dolgozókat gúnyoló reklámmal nyomult

INTERNET
2017 július 21., 16:50

Ahogy azt már biztosan mindenki hallotta, a T-Systems elektronikus jegy- és bérletrendszert fejlesztett a BKK-nak. Csakhogy a rendszer több sebből vérzett, és egy jó szándékú hacker fiú szólt is, hogy a rendszer egyszerű hibája miatt akár 50 forintért is lehet bérletet venni. De a T-Systems köszönet helyett a rendőrségen jelentette fel a fiút, akit aztán készenléti rendőrök el is hurcoltak.

A netharag elsodorta a BKK Facebook-oldalát, de a T-Systems Magyarország is megkapta a facebookozóktól a magáét. Többeket ráadásul csak még jobban felhergelt, hogy a cég két hete még egy két éves, a hackertámadások ellen védtelen dolgozókat gúnyoló reklámmal nyomult:

link Forrás

Ilyen melegben a legszebb, amikor visszanyal a fagyi. Így végződik a videó:

Tapasztalat első kézből
photo_camera Tapasztalat első kézből

A netharag egyébként már ott tart, hogy – mivel a magyar oldalt nem lehet értékelni – a dühös facebookozók a német T-Systems Facebook-oldalát értékelték le 1,4 csillagosra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.