Három orosz agyonütött egy olasz turistát Spanyolországban

A Firenze mellett élő 22 éves Niccolò Ciatti nyaralni ment Spanyolországba. Egy este a barátaival elment a tengerparti város, Lloret de Mar egyik éjszakai klubjába, ahol összeakadtak három orosszal. Az egyikük a spanyol médiában keringő felvételek alapján annyira erősen ütötte fejen Ciattit, hogy a férfi a kórházba szállítása után meghalt.

Az turista barátai szerint a támadók „úgy viselkedtek, mint az állatok”.

A spanyol rendőrség nem sokkal a támadás után őrizetbe vette a három gyanúsítottat. A spanyol lapok szerint a három támadó Franciaországban él, ahol menekültstátuszért folyamodtak. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.