Vlagyimir Putyin a magyar miniszterelnök legfontosabb szövetségese lett

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
  • Orbán Viktor miniszterelnök 1989-ben azzal lett országosan ismert, hogy a szovjet csapatok kivonását követelte Magyarországról.
  • 25 évvel később már Oroszországot állította követendő példaként Magyarország számára a nyugati demokráciák helyett.
  • Az oroszok legfontosabb magyar projektje a paksi atomerőmű bővítése, de más ügyekben is nagyon szoros az együttműködés a két ország között.
  • Az orosz álláspontot képviseljük a külpolitikánkban, Moszkvát tolja az állami média, és nagyon aktív Magyarországon az orosz hírszerzés.
  • Míg a nyugati országok politikájáról mindig határozott és gyakran kritikus véleményünk van, addig az oroszokat valamiért csak dicsérni tudjuk.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.