Vologya leszállt

politika
2017 augusztus 28., 12:14
comments 175

A Blikk szerint már leszállt Vlagyimir Putyin orosz elnök repülőgépe Budapesten a Liszt Ferenc Repülőtéren. 

photo_camera Fotó: KKM / Kovács Márton/MTI/MTVA

A lap szerint az elnököt ezúttal nem a szokásos útvonalnak számító ferihegyi gyorsforgalmin, hanem az M5-ös autópálya bevezetőjén hozták majd be a Papp László Sportarénához, ahol már várta őt legjobb magyar tanítványa, Orbán Viktor.

Budapest, 2017. augusztus 28...A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Vlagyimir Putyin orosz elnök, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) tiszteletbeli elnöke (b3) érkezik a budapesti cselgáncs-világbajnokságra Orbán Viktor miniszterelnök (b5) társaságában a Papp László Budapest Sportarénában 2017. augusztus 28-án...MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs
photo_camera Vlagyimir Putyin orosz elnök, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) tiszteletbeli elnöke (b3) érkezik a budapesti cselgáncs-világbajnokságra Orbán Viktor miniszterelnök (b5) társaságában a Papp László Budapest Sportarénában Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs/MTI/MTVA

Közben a Rosszija orosz televízió már fel is tette a Youtobe-ra a dzsúdó-világbajnokság megnyitóját, íme:

link Forrás

A nagy cselgáncsos hírében álló Putyin erre a rendezvényre érkezett, de természetesen tárgyal majd másról is Orbán Viktorral.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.