Végre egy szórakoztató magyar YouTube-csatorna, ami nem a sminkelésről, vagy a videójátékokról szól

  • Nyár volt, negyven fok, éppen egy könyvet kerestem, ami a giccsről szól, ezért beírtam a YouTube keresőjébe, hogy giccs.
  • Esztéták egyhangú okoskodására számítottam, de annál sokkal jobbat találtam: Giccs Gizi, Ratyi Jenő, Béka Úr és Rusnya Majom, a négy plüssállat csodálatos csatornáját!
  • A Plüss Pupákok azonnal megbabonáztak. Csak néztem, ahogy a négy plüss négy buddhista szerzetes bölcsességével vitat meg közéleti, popkulturális és más teljesen random témákat.
  • Menekültválság? Középkori kínzások? Szandimandi abbahagyja a videózást? A Plüss Pupákoknak mindenre van egy frappáns válaszuk.
  • Akármilyen hihetetlen, a bábmester nem egy színműs hallgató, hanem egy 12 éves lány. És annyira eredeti tartalmat csinál, hogy simán lekörözi az összes népszerű videóst.
  • Talán a pupákok elsőre gyerekesnek tűnnek, de aki hajlandó egy kicsit odafigyelni rájuk, az rájöhet, hogy attól még, hogy valaki kicsi, még nem hülye.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér