Végre egy szórakoztató magyar YouTube-csatorna, ami nem a sminkelésről, vagy a videójátékokról szól

  • Nyár volt, negyven fok, éppen egy könyvet kerestem, ami a giccsről szól, ezért beírtam a YouTube keresőjébe, hogy giccs.
  • Esztéták egyhangú okoskodására számítottam, de annál sokkal jobbat találtam: Giccs Gizi, Ratyi Jenő, Béka Úr és Rusnya Majom, a négy plüssállat csodálatos csatornáját!
  • A Plüss Pupákok azonnal megbabonáztak. Csak néztem, ahogy a négy plüss négy buddhista szerzetes bölcsességével vitat meg közéleti, popkulturális és más teljesen random témákat.
  • Menekültválság? Középkori kínzások? Szandimandi abbahagyja a videózást? A Plüss Pupákoknak mindenre van egy frappáns válaszuk.
  • Akármilyen hihetetlen, a bábmester nem egy színműs hallgató, hanem egy 12 éves lány. És annyira eredeti tartalmat csinál, hogy simán lekörözi az összes népszerű videóst.
  • Talán a pupákok elsőre gyerekesnek tűnnek, de aki hajlandó egy kicsit odafigyelni rájuk, az rájöhet, hogy attól még, hogy valaki kicsi, még nem hülye.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű