Andy Vajnáé lett a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A Radio Bridge Media Holdings Ltd. bejelentette, hogy a Lapcom Zrt. részvényei 100 százalékának eladására vonatkozó megállapodást írt alá az Avalue Befektetési Kft.-vel, az AV Investments leányvállalatával – írta meg a Médiapiac. Andy Vajna a Lapcom közleménye szerint így nyilatkozott a vásárlásról:

„A Lapcom megvásárlása médiabefektetéseim fontos mérföldköve. Célom, hogy a Lapcomhoz tartozó újságokat és online kiadványokat tovább fejlesszük. A kibővült médiaportfólió az együttműködési lehetőségek kiaknázásával, innovatív termékek fejlesztésével, digitális platformok erősítésével kíván továbbra is érteket teremteni helyi és országos fogyasztóinak valamint hirdetőinek.”

Ezzel Vajnáé lett a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország is.

Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? című háttérbeszélgetésen Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én.Fotó: Balogh Zoltán/MTI

A Médiatanács (a.k.a. a megszállt hatóság, ami nélkül nem épülhetett volna ki az Orbán-rendszer) már engedélyezte a felvásárlást, így csak a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása kell, de az is biztosan meglesz. (Médiapiac)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.