Lesérült a Barcelona 150 millió eurós embere

sport
2017 szeptember 17., 16:42

Miután minden idők legdrágább igazolásaként a Paris Saint-Germain megvette Neymart a Barcelonától, mindenki sejthette, hogy akit a Neymarért kapott rengeteg pénzzel kitömött katalán csapat talál majd Neymar helyére, az valószínűleg minden idők második legdrágább igazolása lesz. És az is lett: a 20 éves francia Ousmane Dembéléért 150 millió eurót, azaz több mint 46 milliárd forintot fizetett a csapat a Borussia Dortmundnak.

Dembélé azonban szombaton, a Getafe ellen meccsen lesérült. A vizsgálatok során kiderült, hogy combsérülés miatt műteni kell a játékost. A műtét a napokban lesz Finnországban, Dembélé várhatóan 3,5-4 hónap múlva térhet majd vissza. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.