Az őcsényi panziós Orbánnak: Aki pártolja, helyesli a bűnt, az bűnpártoló

politika
2017 október 03., 15:26
comments 316

Átadta az önkormányzati hivatalt kedden a távozó Fülöp János a decemberi időközi választásokig a települést vezető alpolgármesternek, számolt be Őcsényről a HírTV.  

"Nem biztos, hogy nekem kellett volna lemondani, de én ez után a 11 év után is azt mondom, hogy a településnek a nyugalma és a békessége a legfontosabb,”

mondta csalódottan Fülöp a csatornának. A HírTV elérte a panziótulajdonost is, aki Orbán Viktor mondatairól kijelentette, hogy szerinte

"bűnpártoló sajnos a miniszterelnökünk, mert ez bűn. Aki pártolja, helyesli a bűnt, az bűnpártoló. Én úgy tudom, hogy ezt talán még a törvény bünteti is."

link Forrás

Szomorú, hogy vége a jogállamnak Magyarországon, tette hozzá Fenyvesi Zoltán, hiszen innentől nem tudni, "milyen következmények lesznek annak, ha elszabadul az erőszak."

"Szerintem a lelkiismeretébe bele kell néznie a miniszterelnökünknek,” 

zárta a beszélgetést a panziós.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.