Nem tudtak megállapodni Tarlóssal a római-parti civilek, indul az aláírásgyűjtés

Budapest
2017 október 16., 10:35
comments 34

„A Tarlós Istvánnal való tárgyalásunk nem vezetett eredményre, ezért megkezdjük a civil aláírásgyűjtést a népszavazásra. Minden info a civil gyűjtésről itt elérhető, te is jelentkezhetsz a pultokba segítőnek. Védjük meg a Rómait!”

- írta a Facebookon a Maradjanak a FÁK a Rómain nevű csoport.

A dolgot el is magyarázza Tömör Miklós, a Római-partra tervezett mobilgát telepítését ellenző civilek egyik képviselője ebben a videóban:

link Forrás

A mobilgát ellen küzdő civilek ezért úgy döntöttek, csatlakoznak az Együtt és a PM képviselői által kezdeményezett aláírásgyűjtéshez, amivel - ha sikeres - népszavazás kiírását érhetik majd el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.