Pintér Attila egyetlen szóval válaszolt a kérdésre, hogy lehet-e még belőle szövetségi kapitány

sport
2017 október 16., 12:43
comments 54

Pintér Attila volt szövetségi kapitányt, a felcsúti Puskás edzőjét a Digi Sport 24 kérdezte arról, hogy tényleg nincs-e semmi esély arra, hogy visszatérjen a magyar válogatott kispadjára.

„Viccel?”

- kérdezett vissza a harcedzett mester.

link Forrás

Azt, hogy az MLSZ Bernd Storck szövetségi kapitány leváltását tervezi, már az Andorra elleni vereség és a Feröer elleni kínkeserves budapesti győzelem után megírták a lapok. Hogy ki lehet a német edző utóda, az még nem dőlt el, a Blikk szerint például a szlovák elsőosztályban játszó Dunaszerdahely olasz edzője, Marco Rossi és Szabics Imre lehetnek a legesélyesebb jelöltek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.