Pintér Attila egyetlen szóval válaszolt a kérdésre, hogy lehet-e még belőle szövetségi kapitány

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pintér Attila volt szövetségi kapitányt, a felcsúti Puskás edzőjét a Digi Sport 24 kérdezte arról, hogy tényleg nincs-e semmi esély arra, hogy visszatérjen a magyar válogatott kispadjára.

„Viccel?”

- kérdezett vissza a harcedzett mester.

Azt, hogy az MLSZ Bernd Storck szövetségi kapitány leváltását tervezi, már az Andorra elleni vereség és a Feröer elleni kínkeserves budapesti győzelem után megírták a lapok. Hogy ki lehet a német edző utóda, az még nem dőlt el, a Blikk szerint például a szlovák elsőosztályban játszó Dunaszerdahely olasz edzője, Marco Rossi és Szabics Imre lehetnek a legesélyesebb jelöltek.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.