Egy kőszegi képviselő szerint a helyi postások a Gyöngyös patakba dobálják a leveleket

Az Összefogás Kőszeg önkormányzati képviselője, Tóth Gábor azt írja a blogján, hogy nincs Kőszegen elég postás ahhoz, hogy a posta rendesen tudja végezni a feladatát. A levélkihordást nehezíti, hogy kevés a kézbesítő, és a szabadságolások is. Tóth ezt két Facebook-bejegyzésben tette szóvá hétfőn, a posztok alatt pedig a kőszegiek kommentekben mondták el a tapasztalataikat.

„Sokan panaszkodnak, hogy nem vagy több hetes késéssel érkeznek meg levelek. Többen megjegyezték, hogy a közműszolgáltatók, állami hivatalok, önkormányzat, egyéb szerv leveleit nem vagy jelentős késéssel kapják meg – miközben a késedelmi kamatot, az elveszett számla pótlását, csekk-szerzést és ez ezzel eltöltött időt persze senki nem téríti meg. Van olyan idős helyi lakos, aki a sorban állva arra panaszkodott, hogy tavasz óta nem látott kézbesítőt.

Olyanról is lehet olvasni, hogy komplett társasház levélkötegét egyben találták meg a ház előtti padon, de többen küldtek Gyöngyösbe dobott levelekről is képet.

Persze a postahivatalban sem jobb a helyzet: a régi motorosok próbálnak gyorsan dolgozni, az új kollegák viszont még elég »megfontoltan« haladnak. Nem hiába, régen ez is egy szakma volt…” - írja Tóth, akinek ottjártakor a postán letagadták, hogy gondok lennének  kézbesítéssel.

(A címlapi kép a Wikipdéiáról van, a Gyöngyös patak egyik szombathelyi hídja van rajta.)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.