Egy kőszegi képviselő szerint a helyi postások a Gyöngyös patakba dobálják a leveleket

2017 október 17., kedd 8:43
158

Az Összefogás Kőszeg önkormányzati képviselője, Tóth Gábor azt írja a blogján, hogy nincs Kőszegen elég postás ahhoz, hogy a posta rendesen tudja végezni a feladatát. A levélkihordást nehezíti, hogy kevés a kézbesítő, és a szabadságolások is. Tóth ezt két Facebook-bejegyzésben tette szóvá hétfőn, a posztok alatt pedig a kőszegiek kommentekben mondták el a tapasztalataikat.

„Sokan panaszkodnak, hogy nem vagy több hetes késéssel érkeznek meg levelek. Többen megjegyezték, hogy a közműszolgáltatók, állami hivatalok, önkormányzat, egyéb szerv leveleit nem vagy jelentős késéssel kapják meg – miközben a késedelmi kamatot, az elveszett számla pótlását, csekk-szerzést és ez ezzel eltöltött időt persze senki nem téríti meg. Van olyan idős helyi lakos, aki a sorban állva arra panaszkodott, hogy tavasz óta nem látott kézbesítőt.

Olyanról is lehet olvasni, hogy komplett társasház levélkötegét egyben találták meg a ház előtti padon, de többen küldtek Gyöngyösbe dobott levelekről is képet.

Persze a postahivatalban sem jobb a helyzet: a régi motorosok próbálnak gyorsan dolgozni, az új kollegák viszont még elég »megfontoltan« haladnak. Nem hiába, régen ez is egy szakma volt…” - írja Tóth, akinek ottjártakor a postán letagadták, hogy gondok lennének  kézbesítéssel.

(A címlapi kép a Wikipdéiáról van, a Gyöngyös patak egyik szombathelyi hídja van rajta.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt