A Netflix minden kapcsolatot megszakít Kevin Spacey-vel a szexuális zaklatási botrány miatt

külföld
2017 november 4., 6:47
comments 154

A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spaceyt a Kártyavár című népszerű sorozatban, és megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány miatt.

A Netflix nem vesz részt semmilyen produkcióban, beleértve a Kártyavár (House of Cards) című sorozatot, amely Kevin Spacey közreműködésével készül - írja a péntek esti közleményében a cég.

A Netflix szerint az még nincs eldöntve, hogy folytatják-e a 2013-ban indult sorozatot Spacey nélkül is.

Ezen felül a cég nem adja ki az utóprodukciós fázisban lévő Gore című filmet sem, mert annak egyik főszereplője szintén a zaklatással vádolt Kevin Spacey.

A CNN hírtelevízió csütörtök este közölte, hogy a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja - akiknek nevét nem hozták nyilvánosságra - állt elő azzal, hogy Spacey részéről „ragadozó viselkedést” tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg őt.

Egy brit és egy mexikói színész korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spacey-t, aki október végén jelentette be, hogy bár korábban nőkkel is voltak kapcsolatai, ezentúl meleg férfiként éli életét.

A széria hatodik - egyébként is befejezőnek szánt - évadát most forgatják, de a Spacey-t ért vádak miatt a Netflix internetes műsorszolgáltató és a Media Rights Capital produkciós cég felfüggesztette a forgatást. (MTI, BuzzFeed)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt