Lázár Jánossal együtt fotózták le egy belvárosi étteremben Tiborcz Istvánt

Az Azonnali közölt egy fotót, amin Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal iszogatott a belvárosi Börze étteremben. A lap szerint a két Orbán-közeli férfi annyira nem próbált elbújni, hogy egyből az ajtó mellé, az ablakba ültek, és Lázár távozott először, míg Tiborcz fizetett.

Lázár János és Tiborcz István a belvárosi Börze étteremben.Fotó: Azonnali

Hogy ezzel kinek és mit akartak üzenni, nem világos, mindenesetre furcsa, hogy Tiborcz István alig több mint hete nyilatkozta le az Origónak adott, máris legendássá vált interjújában, hogy:

„A miniszterelnök családtagjaként távol kell maradni az állami, vagy önkormányzati ügyektől, ezt meg kellett tanulnom és el kell fogadni.”

Úgy látszik, Orbán Viktor veje nehezen tanul.

Az Azonnali egyébként emlékeztet arra, hogy Tiborcz István akkori cége, az Elios kedvező, sokszor versenytárs nélküli, a Lázár vezette Miniszterelnökség által lebonyolított pályázatokon nyert el közbeszerzéseket, és több településen – elsőként éppen Lázár János városában, Hódmezővásárhelyen – EU-s pénzből korszerűsíthette a közvilágítást, ami miatt az EU csalás elleni hivatala, az OLAF vizsgálódik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.