Lázár Jánossal együtt fotózták le egy belvárosi étteremben Tiborcz Istvánt

POLITIKA
2017 november 07., 18:51
comments 141

Az Azonnali közölt egy fotót, amin Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal iszogatott a belvárosi Börze étteremben. A lap szerint a két Orbán-közeli férfi annyira nem próbált elbújni, hogy egyből az ajtó mellé, az ablakba ültek, és Lázár távozott először, míg Tiborcz fizetett.

Lázár János és Tiborcz István a belvárosi Börze étteremben 2017. november 7-én.
photo_camera Lázár János és Tiborcz István a belvárosi Börze étteremben. Fotó: Azonnali

Hogy ezzel kinek és mit akartak üzenni, nem világos, mindenesetre furcsa, hogy Tiborcz István alig több mint hete nyilatkozta le az Origónak adott, máris legendássá vált interjújában, hogy:

„A miniszterelnök családtagjaként távol kell maradni az állami, vagy önkormányzati ügyektől, ezt meg kellett tanulnom és el kell fogadni.”

Úgy látszik, Orbán Viktor veje nehezen tanul.

Az Azonnali egyébként emlékeztet arra, hogy Tiborcz István akkori cége, az Elios kedvező, sokszor versenytárs nélküli, a Lázár vezette Miniszterelnökség által lebonyolított pályázatokon nyert el közbeszerzéseket, és több településen – elsőként éppen Lázár János városában, Hódmezővásárhelyen – EU-s pénzből korszerűsíthette a közvilágítást, ami miatt az EU csalás elleni hivatala, az OLAF vizsgálódik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.