Lázár a Tiborcz-találkozóról: „Hát kin kérjem számon, ha valamelyik égő elromlik?”

POLITIKA
2017 november 09., 14:39
comments 107

A Népszava kérdésére a Tiborcz Istvánnal való találkozójáról azt mondta, még polgármestersége idejéből ismeri a vállalkozót, aki akkor még nem volt Orbán Viktor rokona és ő csinálta a közvilágítást Hódmezővásárhelyen. „Hát kin kérjem számon, ha valamelyik égő elromlik?” – kérdezte Lázár, aki magát így jellemezte:

„Én az az amber vagyok a kormányban, akinek az a dolga, hogy mindenkivel beszéljen.”

Szerinte nagyon ritkán fordul elő, hogy Magyarország több ezer vállalkozójából egyet név szerint említenek a Parlamentben, amiatt, hogy sikeres. Lázár szerint unfair, hogy Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök vejét belekeveri a politikába, nem tisztességes, amikor valakit egy családtaggal támadnak.

Lázár egyébként egy narancslevet ivott, és semmi szégyellnivalót nem lát abban, hogy találkoztak.

Lázár János és Tiborcz István a belvárosi Börze étteremben 2017. november 7-én.
photo_camera Lázár János és Tiborcz István a belvárosi Börze étteremben. Fotó: Azonnali

A fotót eredetileg közlő Azonnali kérdésére, hogy Lázár és Orbán között szóba került-e a Tiborcz-találkozó, Lázár azt mondta: ne vicceljen a kérdező, a miniszterelnök az ország ügyeivel foglalkozik.

Lázár nem sokkal korábban egy másik Orbán Viktorral és Tiborcz Istvánnal kapcsolatos kérdésre is válaszolt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.