Ázik, mállik, rohad a 4-es metró Gellért téri állomása

A Metróért Egyesület tett közzé három fényképet Facebook-oldalán hétfőn arról, hogyan néz ki a 4-es metró Gellért téri állomása. 

Nem jól: mint nemrég nagyon részletesen megírtuk, metróvonalainkat nem szoktuk takarítani vagy karbantartani, ezért is lehet olyan állapotban a 3-as vonal, amilyenben van. 

Mint a Metróért Egyesület elnöke, Bíró Endre a posztban írja, a BKV Zrt.-nek fokozott felelőssége lenne a világ egyik legszebb metróállomásának karbantartásában, ehhez képest nem megengedhető, hogy hónapok óta nem kezdtek semmit a vízbefolyásokkal. (via hvg.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.