Kevin Spacey nélkül fejezhetik be a House of Cards utolsó évadát

FILM
2017 november 27., 14:39
comments 90

photo_camera Kevin Spacey a negyedik évad bemutatóján 2016 februárjában Washingtonban Fotó: NICHOLAS KAMM/AFP

A Hollywood Reporter megszerezte a gyártó Media Right Capital alelnökének egyik levelét, amiből az derül ki, hogy a tervek szerint - ha sikerül ebben megállapodni a Netflix produkciós céggel - két hét múlva, azaz december 8-án folytatódik a House of Cards folytatása.

Ez nem volt egyértelmű azok után, hogy a vállalat előbb bejelentette, hogy nem készül több széria a sorozatból, majd felfüggesztette az aktuális, hatodik évad forgatását is. 

 A sorozat gyártását azok után állította le a gyártó a produkciós cég Netflix javaslatára, hogy a főszereplő Kevin Spacey-ről kiderült, Anthony Rapp színész mellett a stáb több tagját is zaklatta. A Netflix ezt követően minden kapcsolatot megszakított a színésszel, aki bejelentette, hogy kezeltetni fogja magát. 

A levélből kiderül többek között, hogy a forgatókönyvírók a forgatás felfüggesztése óta is azon dolgoztak, hogy kiírják a történetből az egykori főszereplő Frank Underwoodot, akit a sorozat alatt lépésről lépésre szorít háttérbe felesége, a Robin Wright által formált Claire Underwood. (Hollywood Reporter)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt