Kevin Spacey nélkül fejezhetik be a House of Cards utolsó évadát

Kevin Spacey a negyedik évad bemutatóján 2016 februárjában WashingtonbanFotó: NICHOLAS KAMM/AFP

A Hollywood Reporter megszerezte a gyártó Media Right Capital alelnökének egyik levelét, amiből az derül ki, hogy a tervek szerint - ha sikerül ebben megállapodni a Netflix produkciós céggel - két hét múlva, azaz december 8-án folytatódik a House of Cards folytatása.

Ez nem volt egyértelmű azok után, hogy a vállalat előbb bejelentette, hogy nem készül több széria a sorozatból, majd felfüggesztette az aktuális, hatodik évad forgatását is. 

 A sorozat gyártását azok után állította le a gyártó a produkciós cég Netflix javaslatára, hogy a főszereplő Kevin Spacey-ről kiderült, Anthony Rapp színész mellett a stáb több tagját is zaklatta. A Netflix ezt követően minden kapcsolatot megszakított a színésszel, aki bejelentette, hogy kezeltetni fogja magát. 

A levélből kiderül többek között, hogy a forgatókönyvírók a forgatás felfüggesztése óta is azon dolgoztak, hogy kiírják a történetből az egykori főszereplő Frank Underwoodot, akit a sorozat alatt lépésről lépésre szorít háttérbe felesége, a Robin Wright által formált Claire Underwood. (Hollywood Reporter)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.