Az orosz turisztikai hivatal vezetője figyelmeztette az angol drukkereket, hogy a vébén csak egy pintet igyanak a meccsek előtt és egyet utánuk

sport
2017 november 29., 21:56
comments 51

Igor Karzov, az orosz turisztikai hivatal vezetője arra figyelmeztette a 2018-as oroszországi focivébére érkező angol szurkolókat, hogy ha részegre isszák magukat, veszélybe kerülhetnek a meccshelyszíneken. Éppen ezért, kérte őket, hogy ha lehet,csak egy pint sört igyanak a meccsek előtt, és egyet a meccsek után.

Karzov nyíltan beszélt arról is, hogy a fokozott veszély miatt az orosz titkosszolgálatok közelről követik majd az angol csapat szurkolóit, akik nagy ivók hírében állnak.

A brit hatóságok már most figyelmeztették az angol drukkereket, hogy nagyon vigyázzanak magukra Oroszországban, ugyanis tényleg veszélybe kerülhetnek, ez látszott már a 2016-os franciaországi Eb-n is, ahol az orosz drukkerek konkrétan vadásztak az angolokra.

Karzov igyekezett kisebbíteni ezt a fenyegetést, de azt elmondta, hogy az orosz kultúra egy kicsit más, mint az angol, és az angoloknak is meg kell tanulniuk, mit tehetnek meg és mit nem Oroszországban. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.