Űrhajójavítással is foglalkozó haditechnikai cégben lett vezető Nógrádi György

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nógrádi György, a fantáziátlan emberek Georg Spöttléje még szeptemberben vezető tisztségviselő és igazgatósági tag lett a Magyar Haditechnikai Fejlesztő és Gyártó Zártkörűen Működő Részvénytársaságban, azaz az MHFGY Zrt.-ben.

A cég tevékenységi körei között kevésbé érdekes dolgok is szerepelnek, mint a konferenciaszervezés vagy a tanácsadás, de van ennél sokkal jobb is:

repülőgép, űrhajó javítása.

Nógrádi a Magyar Narancs ezzel kapcsolatos kérdéseire nem akart válaszolni, csak annyit mondott, hogy

„…most két hétig nem vagyok Magyarországon. Ha megjöttem, akkor írjon rosszat rólam”.

A cég kispesti székhelyére több cég is be van jegyezve, többek közt a szintén pár hónapja alapított Future Force, amelynek két tulajdonosa is Nógrádi társa az MHFGY Zrt.-ben, és a Future Force  tevékenységi körei közt megtalálható a honvédelem, a fegyver- és lőszergyártás, és a repülőgép, űrhajó javítása egyaránt. A Magyar Narancs szerint a Nógrádi körüli vállalkozók épp a magyar hadiiparba szeretnének beszállni több céggel is, és úgy tűnik, Nógrádi maga is osztozhat velük ebben a nemes célban.

Mit tudunk tehát most? Nem sokat. Ahogy a Professzor úr mondaná:

(Magyar Narancs)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.