Tarlós István: Nem rozsdafolt volt a rozsdafoltnak kinéző folt a felújított orosz metrón, hanem olajfolt

Tbg
közlekedés
2017 december 08., 15:14

Tegnapelőtt mutatta be a 444 azokat a fotókat, amelyek azt mutatják, az első körben felújított orosz metrók máris rozsdásodnak, reped az acéllemezburkolat.

Pénteken a főpolgármester reagált a képekre, és megnyugtatásképp közölte, „be kellene fejezni a hangulatkeltést, a metrón talált, rozsdának tűnő jelenségről ugyanis kiderült, hogy olajfolt volt csak, és azt már le is mosták róla”, írja a Hvg.

photo_camera Fotó: 444-olvasó
photo_camera Fotó: 444-olvasó
photo_camera Fotó: 444-olvasó


Nekem továbbra is rozsdafoltnak tűnik, de kinek a pap, kinek a papné. Ahogy az Index címében fogalmazott, „az olajfolt a legújabb fakocka”. 

A koszelméletet egyébként a metró üzemeltetője, a BKV is osztja.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.