Véget ért a kísérlet, hogy kiről lehet kiírni azt a falra, hogy geci

Budapest
2017 december 11., 14:00
comments 71

Buda graffitipartizánja laboratóriumnak használta a Moszka-Széll Kálmán teret, miután akárhányszor kiírta a falra, hogy Orbán egy geci, mindig pillanatok alatt eltüntették az alkotását.

Válaszcsapásként volt itt minden

A mandalánál is gyorsabban megsemmisülő alkotásokat látva a művész csavart egyet a projekten, és nemcsak Orbánról írta ki, hogy geci, hanem Simicskáról és Sorosról is, majd várta a gyorsreagálású erőket.

photo_camera Fotó: Olvasónk fotója

Az történt, hogy az eltüntetőcsapat - a feladvánnyal szembesülve a megszokottnál kicsit lassabban - újabb eszközt vetette be: a fekete festékflakont. 

Egyértelmű, hogy valamit tenni kellett, mégiscsak polgári környék, gyerekek is láthatják a villamosról a trágárkodás. 

Nézzük, mire jutottak:

1. Orbán egy geci

2. Orbán egy geci

3. Orbán geci

4. Orbán egy geci

5. Balról jobbra haladva valószínűleg pont itt elfogyott a flakonból a festék

6. Itt már egészen biztos, hogy üres volt a spray. 

A művész nem tette le a fegyvert.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.