Elkapták a férfit, aki kiszúrta az őcsényi panziós autójának kerekét

bűnügy
2017 december 17., 09:08
comments 222

Elfogta a rendőrség azt az embert, aki még szeptemberben egy késsel kiszúrta Fenyvesi Zoltán panziótulajdonos autójának kerekét. Ősszel Őcsény azzal került be a hírekbe, hogy amikor kiderült, a panziós menekülteket látna vendégül, sokan bepánikoltak a településen. Fenyvesi Zoltánt megfenyegették, autója kerekét késsel kiszúrták. Ezután Orbán Viktor azt mondta, ‚„Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket”, Kovács Zoltán pedig életszerűnek nevezte, hogy Fenyvesi Zoltán kerekét a 444 miatt szúrták ki.

Még ha Magyarország miniszterelnökének nem is, a rendőrség számára azért nyilvánvaló volt, hogy ezt bűncselekménynek hívják, így nyomozást indítottak az elkövető ellen. Értesüléseink szerint sikerrel jártak, az elkövető beismerő vallomást tett. 

A hír megerősítését kértük a rendőrségtől, válaszukban azt írták, a Szekszárdi Rendőrkapitányság nyomozást folytat rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt egy 28 éves őcsényi férfi ellen, aki a  cselekményét beismerte, és szabadlábon
védekezhet.

A szeptemberi eset után Őcsény polgármestere lemondott, az új választást vasárnap tartják a faluban.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.