Elkapták a férfit, aki kiszúrta az őcsényi panziós autójának kerekét

2017 december 17., vasárnap 9:08

Elfogta a rendőrség azt az embert, aki még szeptemberben egy késsel kiszúrta Fenyvesi Zoltán panziótulajdonos autójának kerekét. Ősszel Őcsény azzal került be a hírekbe, hogy amikor kiderült, a panziós menekülteket látna vendégül, sokan bepánikoltak a településen. Fenyvesi Zoltánt megfenyegették, autója kerekét késsel kiszúrták. Ezután Orbán Viktor azt mondta, ‚„Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket”, Kovács Zoltán pedig életszerűnek nevezte, hogy Fenyvesi Zoltán kerekét a 444 miatt szúrták ki.

Még ha Magyarország miniszterelnökének nem is, a rendőrség számára azért nyilvánvaló volt, hogy ezt bűncselekménynek hívják, így nyomozást indítottak az elkövető ellen. Értesüléseink szerint sikerrel jártak, az elkövető beismerő vallomást tett. 

A hír megerősítését kértük a rendőrségtől, válaszukban azt írták, a Szekszárdi Rendőrkapitányság nyomozást folytat rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt egy 28 éves őcsényi férfi ellen, aki a  cselekményét beismerte, és szabadlábon
védekezhet.

A szeptemberi eset után Őcsény polgármestere lemondott, az új választást vasárnap tartják a faluban.