A fideszes képviselő idén sem javult meg, 2010 óta nem szólalt meg a parlamentben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kijöttek a parlament statisztikái, melyekből többek közt kiderül, hogy a fideszes Bíró Márk továbbra is szinte láthatatlan a parlamentben. A 43 éves politikus 2010 óta a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, de azóta egyszer sem érezte úgy, hogy bármilyen ügyben fel kell szólalnia az Országházban. Tavaly is írtunk róla, és arról is, hogy csak 2016 végéig tevékenységéért 68 millió forintot vett fel. Képviselőként jár neki albérletpénz és benzinkártya is. 

Bíró Márk mellett rendkívül hallgatagnak bizonyult még huszonhét képviselő az Országgyűlés múlt héten véget ért őszi ülésszakán, Farkas Flórián, Kubatov Gábor és Simonka György az egész ciklusban nem emelkedett szólásra. 

A legaktívabb Rétvári Bence, az Emmi államtitkára volt, ő 155 felszólalást tett.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.