Az iráni elnök szerint az embereknek joguk van tiltakozni, de nem így, aztán beszólt Trumpnak

Vasárnap mondott beszédet Hasszán Róháni, melyben úgy fogalmazott, az embereknek joguk van a tiltakozáshoz, de ahhoz nincs, hogy mások biztonságérzetét fenyegessék - írja az AP. Rohani az amerikai elnök a témában posztolt tweetjeit is kritizálta, és emlékeztette Trumpot, hogy néhány hónapja még terroristának titulálta az irániakat. Az elnök ugyanakkor elismerte, hogy a tiltakozások hátterében több van, mint a romló életkörülmények és a gazdasági nehézségek.

Iránban negyedik napja tartanak a tiltakozások, melyeknek vasárnapra virradóra már halálos áldozatai is voltak. Vasárnap korlátozták a hozzáférést a közösségi oldalakhoz is.

Fotó: HO/AFP


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.