Senki nem jelentkezett a diósgyőri stadion üzemeltetésére :(

sport
2018 január 05., 18:58

A pénteki Közbeszerzési Értesítő szerint senki nem jelentkezett az új Diósgyőri Stadion üzemeltetésére. Ez így elég rossz hír, a stadiont ugyanis 13 milliárdból építette újra a Market Építő Zrt., és a tervek szerint februárban már átadnák, de ha nincs, aki üzemeltesse, akkor nehéz lesz.

A stadion egyik 2014-es látványterve
photo_camera A stadion egyik 2014-es látványterve

Nemrég ugyanez történt a szombathelyi stadionnal is. Ott, miután nem találtak üzemeltetőt, az önkormányzat megegyezett az építtető céggel, hogy utóbbi üzemelteti ideiglenesen a komplexumot, az önkormányzat pedig ad bele pénzt. Igaz, a szombathelyi bukó talán egy kicsit fájdalmasabb volt, az a stadion ugyanis 14 milliárdból épült, a diósgyőri meg ugye 1 milliárddal olcsóbb volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.