Senki nem jelentkezett a diósgyőri stadion üzemeltetésére :(

sport
2018 január 05., 18:58
comments 141

A pénteki Közbeszerzési Értesítő szerint senki nem jelentkezett az új Diósgyőri Stadion üzemeltetésére. Ez így elég rossz hír, a stadiont ugyanis 13 milliárdból építette újra a Market Építő Zrt., és a tervek szerint februárban már átadnák, de ha nincs, aki üzemeltesse, akkor nehéz lesz.

photo_camera A stadion egyik 2014-es látványterve

Nemrég ugyanez történt a szombathelyi stadionnal is. Ott, miután nem találtak üzemeltetőt, az önkormányzat megegyezett az építtető céggel, hogy utóbbi üzemelteti ideiglenesen a komplexumot, az önkormányzat pedig ad bele pénzt. Igaz, a szombathelyi bukó talán egy kicsit fájdalmasabb volt, az a stadion ugyanis 14 milliárdból épült, a diósgyőri meg ugye 1 milliárddal olcsóbb volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt