link Forrás

Ha Lázár János a lovát indítaná el a választáson, akkor az is megnyerné

video
2018 január 13., 18:42
comments 329
  • Februárban időközi polgármesterválasztást tartanak Hódmezővásárhelyen. A Fidesz a korábbi alpolgármestert indítja, az ellenzéki pártok viszont egy független jelölt, Márki-Zay Péter mögött sorakoztak fel.
  • Miután Márki-Zay bejelentette az indulását, kirúgták a munkahelyéről és kamerákat szereltek fel az utcájában, ezek között olyanokat is, amik a korábbi tervekben nem szerepeltek.
  • A körzet országgyűlési képviselője és irányítója, Lázár János azt mondta, ő semmit nem tud a kamerákról, és munkaügyi kérdésekben sem tud segíteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.