Gulyás Mártonék narancssárgára festették az Állami Számvevőszék központját

POLITIKA
2018 január 17., 12:27
comments 350

A Közös Ország Mozgalom aktivistái Gulyás Mártonnal az élen rendőrök jelenlétében narancssárga festékkel festették le az Állami Számvevőszék Apáczai Csere János utcai központjának épületét.

photo_camera Fotó: Halász Júlia / 444

Az aktivisták most is az ellen tiltakoztak, hogy az ÁSZ a fideszes hatalom érdekeinek megfelelően bünteti az ellenzéket.

photo_camera Fotó: Halász Júlia/444

Gulyás Márton elmondta, hogy szerinte az akció miatt szabálysértési eljárást indítanak majd ellenük. (A legutóbbi, Sándor-palotánál rendezett festékdobáló tüntetése után Gulyást 300 óra közmunkára ítélték.)

Gulyásék egyébként véletlenül lefestettek egy, az ÁSZ központja melletti éttermet is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt