Gulyás Mártonék narancssárgára festették az Állami Számvevőszék központját

POLITIKA
2018 január 17., 12:27
comments 349

A Közös Ország Mozgalom aktivistái Gulyás Mártonnal az élen rendőrök jelenlétében narancssárga festékkel festették le az Állami Számvevőszék Apáczai Csere János utcai központjának épületét.

photo_camera Fotó: Halász Júlia / 444

Az aktivisták most is az ellen tiltakoztak, hogy az ÁSZ a fideszes hatalom érdekeinek megfelelően bünteti az ellenzéket.

Tüntetők az Állami Számvevőszék épülete előtt 2018. január 17-én.
photo_camera Fotó: Halász Júlia/444

Gulyás Márton elmondta, hogy szerinte az akció miatt szabálysértési eljárást indítanak majd ellenük. (A legutóbbi, Sándor-palotánál rendezett festékdobáló tüntetése után Gulyást 300 óra közmunkára ítélték.)

Gulyásék egyébként véletlenül lefestettek egy, az ÁSZ központja melletti éttermet is.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.