A Telegraph szerint Soros György a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa, ez pedig Soros György veszélyes terve: BENN AKARJA TARTANI NAGY-BRITANNIÁT AZ EU-BAN

külföld
2018 február 08., 06:51
comments 211

2016-ban a britek szűk többsége arra szavazott, hogy szerinte az országának jobb, ha kilép az EU-ból, mint ha benne maradna. Azóta persze a Brexit-párti kampány kulcsfigurái szinte egytől-egyig leléptek, új népszavazást akarnak és EU-s állampolgárságot vettek, kiderült, hogy a szavazók jelentős részének fingja sem volt, hogy pontosan miről szavaz, és kiderül az is, hogy teljesen biztos: rövid és középtávon Nagy-Britannia rosszul jár a kilépéssel, ahogy egyébként az EU is.

De vannak néhányan, akik annyira gonoszok, hogy szeretnék visszafordítani a Brexitet, ami az 511 millió EU-s állampolgár többségének inkább rossz, mint jó.

A korábban a Brexit mellett kampányoló Telegraph szerint ilyen ember Soros György is. A lap azt írja, a többek közt Soros által is támogatott, maradáspárti kampánycsoport, a Best for Britain országos információs kampányt indít még ebben a hónapban, amiben tájékoztatni szeretné a briteket, mit is jelent pontosan az, ha kilépnek az Európai Unióból.

A kampány nem titkolt célja, hogy elérje egy újabb népszavazás kiírását, ezért még képviselőket is igyekeznek meggyőzni arról, hogy utasítsák el a végső Brexit-megállapodást, ezzel is siettetve a referendum megismétlését vagy akár egy újabb parlamenti választást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.