Ogli G kiment Osztrákba, most ott zenél

zene
2018 február 27., 17:31

Oglizán András gengszterrapper élete csupa kanyar és meglepetés. Tavalyelőtt (majdnem negyvenévesen!) elballagott a középiskolából és leérettségizett még biológiából is, egy kis időre elhallgatott, Instagramon folyamatosan egy új, osztrák projektről posztolgatott, majd végre valahára új számmal jelentkezett!

link Forrás

Az új dal arról szól, hogy a város, ahol Ogli G, osztrákul BigBoy él, ott minden nagyon szép. A címe, a Diese Stadt magyarul azt jelenti, "ez a város". Ennek a számnak ugyanaz a dallama és szinte a szövege is (németül), mint a nagy 2015-ös visszaéréskor megjelent Ez a városnak és szintén egy szép várost méltat. 

link Forrás

Csak annyi a különbség, hogy a magyar verzió Budapestről szól, az osztrák pedig Bécsről. Igen, elsőre elég furcsa, hogy valaki el akarja velünk hitetni, két nagyváros hangulata gyakorlatilag ugyanaz, a két hely ugyanolyan gyönyörű, de ha mélyebben belegondolunk, van benne valami. Elképzelhető, hogy BigBoy azt próbálja üzenni, a sokszínűség csodálatos és merjünk bátran élni az EU-tagság adta lehetőségekkel, amíg lehet, és fedezzünk fel az európai nagyvárosokat, mert biztosak lehetünk benne, hogy ugyanolyan gyönyörűek, mint hazánk fővárosa.

link Forrás

Köszönjük az iránymutatást, BigBoy! Az új dalt hamarosan élőben is hallhatjuk magyar földön a nemzetköziség hírvivőjének közelgő koncertjén

Ha neked nem tetszett ez a zene, sajnálom, itt egy másik dal Ausztriáriól:

link Forrás