Rónaszékiné Orbánról: „Nem átlátszó, hogy nem hazai szándék, hanem idegen érdekek alapján köszönet és melléállás helyett épp őt és épp most támadni?”

2018 február 28., szerda 12:59
405

Rónaszékiné Keresztes Monika akkorát ment a Facebookon, hogy már most kétséges, fizikálisan és pszichikálisan bírni fogja-e azt a megháromszorozott munkabírást, amit a miniszterelnök elvár a párt tagjaitól.

Rónaszékiné Keresztes Monika a segítőivel és támogatóival jutalomkiránduláson a felcsúti Pancho Arenában 2017 őszén. Fotó: Rónaszékiné Keresztes Monika/Facebook

A budapesti Fidesz elnökségi tagja – akit tavaly a Bulinegyed körüli harc miatt váltottak le Erzsébetvárosban – kedden azzal kezdte a pozitív kampányt (ami most ott tart, hogy Németh Szilárd bement a börtönbe), hogy kiposztolt egy hosszú listát, amiben a kormány vélt vagy valós sikerei vannak pontokba szedve felsorolva.

Rengeteg ellenséges komment érkezett, és a jelek szerint a fideszes politikusnak nincs olyan profi hadserege, mint a miniszterelnöknek, akinek a Facebook-oldaláról már másodperceken belül eltüntetik a negatív kommenteket.

Rónaszékiné – aki annyira a szívén viseli a Fideszt, hogy elmondása szerint 2003-ban azután lépett be a pártba, hogy a választási vereségtől az egész család (még a kis gyerekek is!) fizikailag rosszul lett – egy hosszabb, szenvedélyes, néhol már-már érthetetlen kommentben kelt ki Orbán Viktor mellett, a gyűlölet ellen, a szeretet nevében, sok-sok felkiáltójellel:

Forrás: Facebook

A legfontosabb rész az, amiben Orbán Viktorról ír:

„Nem átlátszó, hogy nem hazai szándék, hanem idegen érdekek alapján köszönet és melléállás helyett épp őt és épp most támadni? Szeressük már csak egy kicsit hazánkat, egymást és legyünk már észnél, mert ha nem tesszük, Isten irgalmazzon Magyarországnak! Szívből kívánom, hogy ne legyen igazam!!!”