Hódmezővásárhely után 6 nap kellett ahhoz, hogy Lázár Jánosból is Boldog István legyen

POLITIKA
2018 március 03., 21:26
comments 375

„Ha visszajönnek Gyurcsányék meg a komcsik, akkor ezek a gazdák mindent elveszítenek, földet, támogatást, azért fogunk dolgozni, hogy ez ne történjen meg” – mondta az apátfalvi gazdabálon pálinkázó Lázár János, aki korábban egyáltalán nem volt jelen a közösségi médián, de a hódmezővásárhelyi égés után (mintha csak rá lett volna parancsolva) azonnal elkezdett ő is pont úgy bohóckodni a Facebookon, mint Pócs Jánostól Kósa Lajoson át Orbán Viktorig minden fideszes jelölt.

link Forrás

A jelek szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter máris beérte a többieket, a legértelmesebb, legjobban kommunikáló miniszter hírében álló Lázár egy Boldog István-szintű videóval jelentkezett be a gazdabálról, és pálinkázott is, pedig korábban azt mondta, vigyáznia kell az alkohollal, mert nem bírja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.