Lázár nyáron még arról beszélt, hogy Ausztria biztonságosabb, mint Magyarország

2018 március 7., szerda 15:09
107

bécsi állapotokkal riogató Lázár János tavaly júliusban még arról beszélt a kormányinfón, hogy Ausztriát magunk elé engedtük, amikor a 15. helyen végeztünk a világ legbiztonságosabb országainak listáján:

163 vizsgált országból Magyarország a 15. lett, ami a biztonságot illeti. Magyarország a vizsgált országok listáját megnézve a világ egyik legbiztonságosabb országának számít már most is. A világ országai közül a 15. legbiztonságosabb ország, jóval megelőzve például Franciaországot, az Egyesült Királyságot, Szlovákiát vagy éppen Lengyelországot, és magunk elé engedve Ausztriát, illetve Csehországot.” 

A listán Ausztria egyébként a 4. lett. Keddi videójában a Facebookon Lázár azzal rémisztgette a követőit, hogy „ha az ellenzéki pártok beengedik a bevándorlókat”, akkor lehet, hogy 20 év múlva Budapest is olyan lesz, mint Bécs. A Facebook másnap a videót törölte, amit Lázár a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítás korlátozásaként élt meg, ezért bejelentette, hogy az oldal európai központjánál fog tiltakozni. 

Persze a kormány a videó törlését egyből úgy értékelte, hogy a Facebook akarva-akaratlanul beavatkozik a választási kampányba.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt