Az Amazon végre kezd valamit Alexa vérfagyasztó kacajával

tech
2018 március 08., 05:01
comments 73
link Forrás

Alexa vérfagyasztó kacaját talán azok is ismerik, akiknek nincs birtokukban az Amazon digitális asszisztense. Alexa vérfagyasztó kacaja rejtélyes jelenség, látszólag minden ok nélkül harsan fel, jellemzően akkor, amikor a felhasználó az asszisztens megszólításával felébreszti az eszközt.

Ha csak ennyi lenne a jelenség, tán nem is volna annyira rejtélyes. De Alexából néha zenelejátszás közben is előtört a sátáni kacaj. "Tudunk a problémáról, és dolgozunk a megoldásán" - közölte ezzel kapcsolatban most az Amazon.

A sátáni kacaj jó ideje tartja izgalomban az Alexa-tulajdonosokat. "MIÉRT KEZDETT A SEMMIBŐL RÖHÖGNI AZ ALEXÁM?!?!?" - üvöltötte a Twitterbe egy felkavart felhasználó. Egy másik meg arról számolt be, hogy Alexa az első álmából riasztotta fel egy hangos, sátáni kacajjal. "Szerintem jó esély van rá, hogy még az éjjel meggyilkoljanak" - vélekedett. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.