Most csak három légiós kezdett a Felcsútban, de így is kikaptak hazai pályán a Diósgyőrtől

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A legutóbbi magyar bajnoki fordulóban összejött a súlyos közpénzmilliárdokból kitömött felcsúti klub tökéletes megalázása: történelmet írva, kilenc (!) külföldi játékossal futottak ki a gyepre, majd kaptak ki simán a csak magyar játékosokkal felálló Pakstól. 

Pintér Attila a meccs után a külföldi játékosokat szidta (akiket ő jelölt a kezdőbe), és a jelek szerint egy kupameccs erejéig el is gondolkozott a váltáson: kedd délután a DVTK elleni negyeddöntő, első, hazai meccsén csak három légiós kezdett. Igaz, később bejött még kettő. 

Így állt fel a felcsúti csapat (az utánpótlásnevelés indokával kitömött gárdában mindössze egy hazai nevelés játszott amúgy): 

Hegedüs L. - Klinar, Hegedűs J., Spandler, Trajkovszki, Zsidai, Márkvárt, Madarász (Perosevic, 61.), Prosser (Knezevic, 46.), Molnár G. (Radó, 72.), Henty

De ez a taktikai húzás sem jött be Pintér mestertől, mert a Felcsút simán kikapott hazai pályán a diósgyőriektől, 1-0-ára. Visszavágó három hét múlva. (M4Sport)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.