Most csak három légiós kezdett a Felcsútban, de így is kikaptak hazai pályán a Diósgyőrtől

A legutóbbi magyar bajnoki fordulóban összejött a súlyos közpénzmilliárdokból kitömött felcsúti klub tökéletes megalázása: történelmet írva, kilenc (!) külföldi játékossal futottak ki a gyepre, majd kaptak ki simán a csak magyar játékosokkal felálló Pakstól. 

Pintér Attila a meccs után a külföldi játékosokat szidta (akiket ő jelölt a kezdőbe), és a jelek szerint egy kupameccs erejéig el is gondolkozott a váltáson: kedd délután a DVTK elleni negyeddöntő, első, hazai meccsén csak három légiós kezdett. Igaz, később bejött még kettő. 

Így állt fel a felcsúti csapat (az utánpótlásnevelés indokával kitömött gárdában mindössze egy hazai nevelés játszott amúgy): 

Hegedüs L. - Klinar, Hegedűs J., Spandler, Trajkovszki, Zsidai, Márkvárt, Madarász (Perosevic, 61.), Prosser (Knezevic, 46.), Molnár G. (Radó, 72.), Henty

De ez a taktikai húzás sem jött be Pintér mestertől, mert a Felcsút simán kikapott hazai pályán a diósgyőriektől, 1-0-ára. Visszavágó három hét múlva. (M4Sport)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.