Most csak három légiós kezdett a Felcsútban, de így is kikaptak hazai pályán a Diósgyőrtől

sport
2018 március 13., 19:27
comments 95

A legutóbbi magyar bajnoki fordulóban összejött a súlyos közpénzmilliárdokból kitömött felcsúti klub tökéletes megalázása: történelmet írva, kilenc (!) külföldi játékossal futottak ki a gyepre, majd kaptak ki simán a csak magyar játékosokkal felálló Pakstól.

Pintér Attila a meccs után a külföldi játékosokat szidta (akiket ő jelölt a kezdőbe), és a jelek szerint egy kupameccs erejéig el is gondolkozott a váltáson: kedd délután a DVTK elleni negyeddöntő, első, hazai meccsén csak három légiós kezdett. Igaz, később bejött még kettő.

Így állt fel a felcsúti csapat (az utánpótlásnevelés indokával kitömött gárdában mindössze egy hazai nevelés játszott amúgy):

Hegedüs L. - Klinar, Hegedűs J., Spandler, Trajkovszki, Zsidai, Márkvárt, Madarász (Perosevic, 61.), Prosser (Knezevic, 46.), Molnár G. (Radó, 72.), Henty

De ez a taktikai húzás sem jött be Pintér mestertől, mert a Felcsút simán kikapott hazai pályán a diósgyőriektől, 1-0-ára. Visszavágó három hét múlva. (M4Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.