Merkel kijavította az új belügyminiszterét, aki szerint az iszlám nem része Németországnak

Angela Merkel német kancellár egy sajtótájékoztatón tette helyre Horst Seehofer belügyminisztert.

A CSU által delegált belügyminiszter a Bild című lapnak adott interjújában fogalmazott úgy, hogy "az iszlám nem tartozik Németországhoz". Nyilatkozata utalás lehetett Angela Merkel egy 2015-ös nyilatkozatára, amikor a kancellár már egyszer kifejtette, hogy szerinte az iszlám is része Németországnak.

Most újra megkérdezték Merkelt, aki így válaszolt:

"A kereszténységnek döntő befolyása volt és van országunkban, ahogy a judaizmusnak is. Manapság négymillió muzulmán él és gyakorolja vallását Németországban. Ők és vallásuk is Németországhoz tartoznak" - fogalmazott a kancellár.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.